fbpx
 

Suppen XXL

ALS WE GAAN, GAAN WE SAMEN!

CHECK IT OUT

Suppen XXL

Als we gaan, gaan we samen!

In je eentje lekker peddelen op een surfplank is hartstikke leuk. Maar met een hele groep proberen staande te blijven op een mega surfplank is nóg leuker! Onze XXL mega-supboards zijn stabiel, maar dat wil niet zeggen dat het makkelijk is. Suppen XXL  is leuk voor jong en oud.

CHECK IT OUT


MOOI

GESPROKEN…

Wat is Suppen XXL?

Met een groep van 5 tot 8 personen peddelen door het zeewater. Op een mega supboard van 5 meter lang en 2 meter breed, peddelend over het water. Kleine golven, grote golven of geen golven? Het maakt niet uit, Suppen XXL kan in alle omstandigheden. Na een goede uitleg van onze ervaren instructeurs zijn jullie klaar voor jullie Sup XXL avontuur.

 Suppen met een XXL supboard tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje

Mega suppen kan ook worden gecombineerd met andere activiteiten zoals raften, kajakken of op het strand blokarten of powerkiten. Dit is erg leuk voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitje of een dag uit met school. Mega suppen is de perfecte teambuilding activiteit. Opzoek naar plezier en avontuur? Dan is mega suppen dé ultieme water activiteit voor jullie!

XXL suppen in het Westland, nabij Scheveningen en Hoek van Holland

Wij bieden het Suppen XXL aan op slag beukel in ‘s-Gravenzande (net boven Hoek van Holland en onder Kijkduin en Scheveningen). De uitvalsbasis is onze eigen beachclub. Hier zijn wij voorzien van allerlei handige faciliteiten, zoals douches, kleedkamers en lockers. Plan direct uw route.

Voorbeeldprogramma Suppen XXL *

13:00 uur – Ontvangst in onze Beachclub.
Indien gewenst met koffie en gebak of een lekkere lunch.
14:00 uur – De zee op!
Na een korte introductie van de instructeur peddel je gezamenlijk het water op
Optie 1 – 15:00 uur  – Nagenieten op het terras
Na jullie Suppen XXL avontuur kunnen jullie nagenieten in de Beachclub, onder het genot van een hapje en een drankje
Optie 2 – 15:00 uur – Nóg een te gekke activiteit
Even een korte pauze en dan een tweede te gekke activiteit op het strand, zoals powerkiten, shoot out of bubble soccer. Of liever terug de zee in en raften, kajakken of golfsurfen.
16:30 uur – Einde 2e activiteit
Wie dat wil kan een lekkere, warme douche nemen of even opfrissen in de kleedruimte. En dan plaatsnemen op het terras. Om het helemaal compleet te maken, kunt u ook nog kiezen voor onze overheerlijke, gevarieerde barbecue.

* Let op bovenstaand zijn voorbeeldtijden en kunnen naar wens worden aangepast.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Mega-suppen is goed te combineren met…

Prijzen

6 tot 15 personen

1 uur Suppen XXL
€ 37,50
Incl. wetsuit en warme douches

Combineer en profiteer

SuppenXXL icm BEACH activiteit
€ 60
Bijv. boogschieten, bubblesoccer of blokarten
SuppenXXL icm SEA activiteit
€ 70
Bijv. raften of golfsurfen

Vanaf 15 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon