fbpx
 

YouFo

WERPEN, VANGEN EN SCOREN

CHECK IT OUT

YouFo

Werpen, vangen en scoren!

Lekker rennen door het zand, stick in de hand en als team strijden om de punten. YouFo is een combinatie van frisbee en lacrosse. Met de stick een aerodynamische ring naar elkaar overgooien, en scoren door ‘m in het doel van de tegenpartij te werpen. Alles draait om behendigheid en snelheid. Én teamtactiek, want YouFo is een echte teamactiviteit.

CHECK IT OUT

GOED
GEREGELD…

Wat is YouFo?

YouFo is een combinatie van frisbee en lacrosse, maar dan in een moderne jas. Vergis je niet, het is een hele uitdaging om die aerodynamische ring in het goal van de tegenpartij te krijgen! Dat vergt naast behendigheid ook de nodige concentratie. En natuurlijk samenwerking. YouFo wordt gespeeld in teams.

Teambuilding

Een goede samenwerking is dus heel belangrijk. Dat maakt van YouFo de ultieme teambuilding-activiteit. Maar daarnaast is het spel ook gewoon heel leuk om te doen. YouFo is dan ook een echte aanrader voor uw:

YouFo tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje in het Westland?

YouFo verzorgen wij in het Westland op en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland. Tijdens het strandseizoen (maart – oktober) zijn wij vooral te vinden bij onze aangesloten Beachclub Breez in ‘s-Gravenzande.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Prijzen

5 tot 10 personen

1 uur
€ 25,-

Combineer en profiteer

1 uur in combinatie met
€ 45,-
een activiteit naar keuze, zoals, Bubble Soccer of ShootOut.

Vanaf 10 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon