fbpx
 

Over Wato Events

Zo ziet uw uitje bij Wato eruit!

Over Wato Events

Wie zijn wij?

Wato Events is een jong, dynamisch, innovatief en professioneel bedrijf. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en partners. Wij maken gebruik van de modernste materialen en hebben al onze activiteiten in eigen beheer. Ook zijn wij lid van VeBON en TUV-gecertificeerd, zodat wij alle activiteiten op de meest veilige en professionele manier kunnen begeleiden. Lees meer over veiligheid.

Zo ziet uw uitje bij Wato eruit!

Het begin…

Wonend achter het duin, dagelijks bezig met hun hobby wind- en kitesurfen op het strand van ‘s-Gravenzande. Je kunt eigenlijk wel zeggen met het zand tussen de tenen geboren. Eigenaren Peter van den Berg en Leon de Zeeuw schreven Wato Events op 1 januari 2011 in bij de Kamer van koophandel. Wato staat voor watertoerisme. Het doel: meer sportieve recreatie langs de Westlandse kust, gecombineerd met goede horecamogelijkheden. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeest of familiedag, Wato Events gaat het verzorgen van A tot Z. 

De activiteiten…

Het is allemaal begonnen met de ‘succesactiviteit’ blokarten, ook wel strandzeilen genoemd. In een driewieler, aangedreven door de wind, rondscheuren over het Westlandse strand. Omdat Leon en Peter beide fanatieke kitesurfers zijn, werd al snel een tweede activiteit aan het aanbod toegevoegd. Powerkiten is vliegeren met echte 2-4 lijn krachtvliegers.. Een leuke combinatie van activiteiten, maar wat als er geen wind staat? 

Het assortiment moest dus snel verder worden uitgebreid met leuke en spectaculaire activiteiten zoals: ShootOut, Bubble Soccer, Boogschieten en Strandgolfen. Inmiddels biedt Wato Events meer dan twintig verschillende activiteiten in eigen beheer aan, zo kunnen zij alle samenstellingen van groepen een geweldig dagprogramma aanbieden met een echt WAUW-effect.

Geen uitje zonder horeca…

De activiteiten werden goed ontvangen en Wato Events kreeg het steeds drukker. Horecamogelijkheden bij diverse strandpaviljoens waren altijd beperkt mogelijk aangezien zij ook eigen feesten en partijen verzorgden. In januari 2014 krijgen Peter en Leon de kans om strandpaviljoen de Branding in ‘s-Gravenzande over te nemen. Per 1 maart 2014 is daar hun eigen evenementencentrum én strandpaviljoen in één, welkom bij Beachclub Breez.

Wato Events & Beachclub Breez…

Een activiteitenbureau gericht op binnen- en buitenactiviteiten op en rond het Westlandse strand in combinatie met een gastvrije beachclub waar iedereen terecht kan. Alles binnen één organisatie…Of het nu gaat om de activiteiten, de exclusiviteit of de horecamogelijkheden, geen vraag of wens is te moeilijk. 

De Toekomst…

Vernieuwing zal altijd van toepassing zijn. Altijd is Wato Events op zoek naar nieuwe activiteiten in alle mogelijke vormen, die aantrekkelijk zijn voor alle soorten van strandbezoekers.  

Genieten van een hapje, drankje of geheel horeca arrangement op het strand met een Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familie-uitje, teamuitje of onderdeel van een actieve vergadering doe je tussen Scheveningen en Hoek van Holland, in de regio Zuid-Holland op het strand van ’s-Gravenzande bij WATO-Events in Beachclub Breez

Wat doen wij?

Wato Events is gespecialiseerd in het organiseren van: