Horeca

álles is mogelijk

Even binnenkijken

Horeca

Wato Events maakt er een feest van

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Een combinatie die uniek is in het Westland. En álles is mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Een gezellige feestavond met live-muziek… Bij Wato en Breez maken we van elk event een compleet verzorgde feestdag, waarbij het u aan níets zal ontbreken.

Even binnenkijken

GOED
GEREGELD…

Barbecuen in de zomer

Barbecueën tegen het decor van de ondergaande zon… Het ís en blíjft de populairste afsluiter van een geslaagd groeps-event op het Westlandse strand in de zomer. Het allerbeste vlees, de heerlijkste salades, friet en snacks voor de kleintjes (of voor de grote liefhebbers)… En van alles rúimschoots voldoende en in een constante aanvoer. De barbecues van Wato zijn een feest op zich. Eet smakelijk alvast.

Het héle jaar door

Voor de activiteiten van Wato Events kunt u het héle jaar door reserveren. Gedurende het strandseizoen (van medio maart tot medio oktober) vinden de activiteiten meestal plaats op het strand van ’s-Gravenzande, met Beachclub Breez als uitvalsbasis. Maar u kunt ook kiezen voor een ándere locatie langs de Westlandse kust. Bijvoorbeeld nabij één van onze partnerpaviljoens, die ook buiten het seizoen geopend zijn. Wato Events adviseert u graag en regelt het tot in de puntjes.

Voorstel op maat

Weten wij voor u kunnen betekenen? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.