Djembé

DE ULTIEME TEAMBUILDER

Djembé

De ultieme teambuilder

De djembé is een trommel waarmee oude Afrikaanse stammen met elkaar communiceerden. Tegenwoordig is het vooral een muziekinstrument. Én een teambuilder pur sang, want het rommelt als er niet in de maat wordt getrommeld. De djembé workshop van Wato wordt gegeven door een professionele djembé-percussionist.

Djembé workshop voor teambuilding

Een djembé workshop is dus perfect voor teambuilding, bij een djembé workshop is samenwerken een must! Onder begeleiding van een ervaren percussie/djembé speler leert u leuke ritmische klanken spelen. Alles onder het genot van een hapje en een drankje en met uitzicht over het prachtige Westlandse strand.

GOED
GEREGELD…

Prijzen

10-20 personen

1 uur Djembeworkshop
€ 35

Combineer en profiteer

Djembeworkshop icm BEACH activiteit
€ 57,50
Bijv. bubblesoccer, shootout of boogschieten
Djembeworkshop icm SEA activiteit
€ 65
Bijv. raften, suppenXXL of golfsurfen

Vanaf 15 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD