fbpx
 

Knotshockey

makkelijk bij te benen

CHECK IT OUT

Knotshockey

Geschikt voor (heel) jong en (heel) oud

Knotshockey? Is dat de favoriete sport van de Flintstones? Nee hoor, da’s gewoon hockey, maar dan met een knots in plaats van een stick. En het is al jaren een zeer populaire beachgame. Het wordt gespeeld met een zachte bal. Daardoor is het veilig en makkelijk bij te benen. Geschikt dus voor (heel) jong en (heel) oud.

CHECK IT OUT

GOED
GEREGELD…

Knotshockey is perfect voor teambuilding

Samenwerking is het geheim tot de overwinning. Ben jij bereid samen met vrienden, collega’s of familie de strijd aan te gaan, te laten zien dat jij de allerbeste bent? Dan bent u bij Wato Events op de juiste plek.

KNOTSHOCKEY TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE, TEAMUITJE OF PERSONEELSUITJE IN HET WESTLAND

Knotshockey verzorgen wij in het Westland op en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Knotshockey is goed te combineren met…

Prijzen

5 tot 10 personen

1 uur
€ 25,-

Combineer en profiteer

1 uur in combinatie met
€ 45,-
een activiteit naar keuze, zoals, Bubble Soccer of ShootOut.

Vanaf 10 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon