Wandeltocht

DE PADEN OP, DE LANEN IN

Westlandse wandeltocht

De paden op, de lanen in.

Wandelen kan áltijd, óveral en het is súpergezond. De Westlandse wandeltocht van Wato is bovendien ook nog eens gezellig en leerzaam. Onze professionele natuurgids neemt je mee naar de mooiste Westlandse plekjes en vertelt volop over de geschiedenis, de flora en fauna, de kassen en noem maar op.

Kassen en kust tijdens de Westlandse wandeltocht

Onze natuurgids weet alles van de planten en de dieren in de omgeving. Ook zal hij tijdens de bijna twee uur durende wandeling veel vertellen over de rijke geschiedenis van de kassen en de kust in het gebied. De helft van de wandeling loopt dwars door de Westlandse kassen, de andere helft loopt langs het strand en het duingebied. De route is zo’n vijf kilometer lang. Deze activiteit is heel het jaar te boeken.

De Westlandse wandeling voor kleine en grote groepen

Bij Wato Events kunt u de wandeling met instructeur boeken vanaf vier personen. Maar ook voor grote groepen is de wandeling een echte aanrader. Zo is deze activiteit een echte aanrader voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of familiedagen. Wilt u nóg meer spektakel voor uw groepsuitje? Dan kunt u het combineren met bijvoorbeeld Ik hou van Holland.

De Westlandse wandeltocht is goed te combineren met…

Prijzen

2 tot 10 personen

2 uur Wandeltocht
€ 175,-

Vanaf 10 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD