Kajakken

SURFEN IN EEN BOOTJE

CHECK IT OUT

Kajakken

Surfen in een bootje

Kan je kajakken op de Noordzee? Nou en of! En het is nog hartstikke leuk ook. Eerst stevig in je wetsuit lekker door de schuimkoppen beuken. En dan proberen er zo lang mogelijk op terug te surfen. Klein nadeeltje: het werkt verslavend. Brandingkajakken is geschikt voor iedereen met een zwemdiploma.

CHECK IT OUT

GOED
GEREGELD…

Terug over de golfen surfen geeft een heerlijk gevoel

Kajakken in de Noordzee is erg gaaf, al hebben we wel te maken met een wisselend klimaat. Bij koud weer zijn er wetsuits/surfpakken en anoraks/jasjes beschikbaar. Wanneer de wind erg hard is, blijven we voor in de branding. Daar zijn de golven meestal kleiner. Bij een matige branding, ligt de nadruk op diverse technieken, vaardigheden en natuurlijk leuke trucs.

Kajakken met uw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in het Westland

Kajakken verzorgen wij in het Westland op en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Prijzen

6 tot 15 personen

1 uur Kajakken
€ 37,50
Incl. wetsuit en warme douches

Combineer en profiteer

Kajakken icm BEACH activiteit
€ 60
Bijv. shoot out, boogschieten of powerkiten
Kajakken icm SEA activiteit
€ 70
Bijv. raften of suppenXXL

Vanaf 15 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon