Shoot out

schieten op lijven en schijven

Check it out

Shoot Out

Schieten op lijven en schijven

Shoot Out is een spannend en sneaky spel, waarbij twee teams elkaar met pijl en boog te lijf gaan. Je kunt schieten op lijven en schijven. En wegduiken achter een bunker als de pijlen jóuw kant op komen. Speel het spel als een team, denk strategisch en geef elkaar dekking. Pas als het hele tegenteam omver ligt is het ‘game over’.

Check it out

GOED
GEREGELD…

Wat is Shoot Out?

Bij Shoot Out, voor sommigen beter bekend als Hunger Games, worden de deelnemers verdeeld in twee teams. Elk team krijgt een speelveld en elke speler een boog. Bij aanvang van het spel liggen de pijlen op de middenlijn en het is aan de spelers om bij het fluitsignaal zo veel mogelijk pijlen te bemachtigen. Zonder geraakt te worden welteverstaan. Zodra iedereen, gewapend met pijl en boog, een plek achter één van de bunkers heeft gevonden is het spel echt aan! Zorg er dan vooral voor dat u niet geraakt wordt, want dan bent u af tot een teamgenoot een schijf van de tegenstander kapot schiet. Wie pakt de winst en wie wordt als eerste uit veld geschoten? Boek Shoot Out bij Wato Events en kom erachter.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

ShootOut is goed te combineren met…

Prijzen

6 tot 15 personen

1 uur ShootOut
€ 27,50

Combineer en profiteer

Shoot out icm BEACH activiteit
€ 50
Bijv. bubblesoccer, powerkiten of blokarten
Shoot out icm SEA activiteit
€ 60
Bijv. megasuppen, raften of golfsurfen

Vanaf 15 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon