Golfsurfen

JUMP AND SURF

CHECK IT OUT

Golfsurfen

Golfsurfen: jump and surf!

Dé klassieker in ons aanbod is natuurlijk de clinic golfsurfen. Op je plank de zee in peddelen, even wachten op de perfecte golf en dan… JUMP AND SURF! Als het lukt, tenminste. Want het is nog een behóórlijke uitdaging om plank en golf de baas te zijn. Gelukkig krijg je bij Wato Events les van échte surfpro’s.

CHECK IT OUT


MOOI

GESPROKEN…

Hoe ziet de clinic golfsurfen eruit?

De zon, zee en het strand vormen het decor voor de clinic golfsurfen. Het belangrijkste is natuurlijk de hoogte van de golven: hoe hoger de golf, hoe meer sensatie. De clinic golfsurfen start met een korte theorie, om vervolgens met een surfplank onder de arm de zee in te lopen. Na een stukje peddelen door de branding wordt het rustige water bereikt. In het water worden tips gegeven over geschikte ‘surf’ golven. Nu is het een kwestie van timing en doorzettingsvermogen. Wie lukt het om staand op de plank de kust te bereiken?

Golfsurfen is leuk voor iedereen

Deze clinic golfsurfen is een echte aanrader voor iedereen. Elke deelnemer, jong of minder jong, kan namelijk op zijn of haar eigen niveau deelnemen. Golfsurfen wordt vaak geboekt voor kinderfeestjes, maar is ook een leuke activiteit voor bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen, familiedagen of zomaar een dagje sportief en gezellig aan het Westlandse strand.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Golfsurfen is goed te combineren met…

Prijzen

6 tot 15 personen

1 uur Golfsurfen
€ 37,50
Incl. wetsuit en warme douches

Combineer en profiteer

Golfsurfen met BEACH activiteit
€ 60
Bijv. shoot out, boogschieten of powerkiten
Golfsurfen met SEA activiteit
€ 70
Bijv. suppenXXL of raften

Vanaf 15 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon