fbpx
 

Escapegame

Halen jullie de deadline?

CHECK IT OUT

Escapegame Deadline

Durf jij het aan?

Toni Haris, hoofd ICT van een multinational, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. De reden voor zijn ontslag: Toni verkocht vertrouwelijke bedrijfsinformatie aan concurrenten en partners waar hij mee samenwerkte. Toni is zeer getalenteerd als het gaat om computers en hij was verantwoordelijk voor vele IT-oplossingen binnen het bedrijf. Maar het bedrijf zag geen andere keus dan zijn ontslag op staande voet. Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist een grote som geld, anders zal hij de computerserver decoderen en alle strategische toekomstplannen openbaar maken…

CHECK IT OUT

Durf jij het aan?

Natuurlijk heeft het bedrijf dit geweigerd, waarop Haris begonnen is met het downloaden van de documenten. Maar het is nog niet te laat. er is nog 60 minuten de tijd om het downloaden stop te zetten, maar hoe? Het enige aanknopingspunt is zijn koffer die op kantoor is blijven staan…

Deadline is echte teambuilding

Met uw team zit u rondom een koffer waarin u alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen. Maar ook deze koffer zit op slot. Kunt u de koffer openen en de aanwijzingen ontcijferen? U kunt Deadline het beste vergelijken met een escape game. Alle info zit in een achtergelaten koffer en u moet met uw team binnen de tijd de koffer zien te openen en achter codes zien te komen. De game Deadline is opgebouwd uit verschillende levels, tijdens het spel zijn aanwijzingen te verkrijgen, maar dat kost u wel kostbare tijd….. en heel veel tijd hebben jullie niet. Er is een deadline van 60 minuten!

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Deadline IS GOED TE COMBINEREN MET…

Tarieven

5 tot 15 personen

vanaf 8 personen
€ 29,50

Combineer en profiteer

Escapegame icm BEACH activiteit
€ 54
Bijv. powerkiten. bubblesoccer of shoot out
Escapegame icm SEA activiteit
€ 64,50
Bijv. raften, suppenXXL of golfsurfen

Vanaf 15 personen

Met dertig personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon