Expeditie Robinson

SURVIVE TO STAY ALIFE!

CHECK IT OUT

Expeditie Robinson

Survive to stay alife!

Expeditie Robinson haalt de oerkracht in je naar boven. Uitkijktorens bouwen, waterstromen aanleggen, echt vuur maken… Je hebt maar weinig middelen tot je beschikking, maar wel heel veel plezier! Het komt aan op doorzettingsvermogen, slimheid en voorál: teamwork!

CHECK IT OUT


MOOI

GESPROKEN…

De spellen

Bij Expeditie Robinson zijn door elk team punten te verdienen met de volgende spellen:

 

Teamvlag maken: 
Voordat de Expeditie begint is het belangrijk dat elk ander team weet waar ze mee te maken krijgen. Maak je eigen vlag zo mooi mogelijk en sleep de eerste punten binnen

Jenga XL: 
Het welbekende jenga word hier in het groot gespeeld. Haal tactisch de blokken uit de toren en zorg ervoor dat hij niet omvalt.

Touwtrekken: 
Bij dit spel word het touwtrekken een stuk tactischer dan normaal. Bij winst moet een speler uit het winnende team eruit. Welke speler sleept de winst voor jou team binnen?

Bamboe toren bouwen: 
Hierbij moet je in tactisch overleg er voor zorgen dat je de hoogste bamboe toren bouwt.

Waterspel: 
Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk het water uit de zee via bamboe goten in de emmer krijgt. Het team die de emmer als eerste vol krijgt wint.

Katapult bouwen: 
Zorg ervoor dat je met het materiaal dat beschikbaar is zo snel mogelijk een goed werkende katapult bouwt. Krijg je de katapult binnen de tijd gebouwd dan kan je nog meer punten binnen halen door de bal in het target gebied te schieten.

Spinnenweb: 
Spinnenweb ofwel Electric Fence is een spel waarbij teamgenoten door de gaten van een spinnenweb gedragen moeten worden. Elke opening mag één keer gebruikt worden, dus kies zorgvuldig!

Vuur maken (Finalespel!): 
Nadat alle punten van bovenstaande spellen zijn opgeteld, spelen de 2 winnende teams nog 1 finale spel om te bepalen wie de expeditie wint.

Expeditie Robinson voor grote groepen tot wel 200 personen

Bij Wato Events speel je Expeditie Robinson met groepen tussen 10 en 200 personen. Het spel neemt ongeveer twee uur in beslag en is dan ook een echte aanrader voor bedrijfsuitjes of familiedagen, om maar iets te noemen. De diverse onderdelen in dit spel zijn leuk en geschikt voor alle leeftijden. Deze activiteit leent zich dan ook uitermate goed voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes in alle soorten en maten.

Spellen spelen op het Westlandse strand

Expeditie Robinson verzorgen wij in het Westland op de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland. Stuk voor stuk rustige, brede stranden waar de spellen uit Expeditie Robinson ongestoord kunnen worden gespeeld.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Expeditie Robinson is goed te combineren met…

Prijzen

Van 14 tot en met 20 personen

Expexditie Robinson 2 uur
€ 30

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.