fbpx
 

Speedminton

badminton, tennis en squash

Speedminton

Nieuw op het strand van het Westland: de flitsende sport speedminton.

Speedminton is een combinatie van badminton, tennis en squash. Het wordt gespeeld met een soort squash racket en een shuttle die veel zwaarder is dan een normale badmintonshuttle. Hierdoor kunnen hoge snelheden worden bereikt met de speeders (naam van de shuttles die gebruikt worden bij speedminton). Bij Wato gebruiken we speeders met verschillende gewichten. Daardoor is speedminton voor iedereen toegankelijk en kun je naar mate je meer bedreven wordt in het speedminton de moeilijkheid van het spel op je eigen niveau aanpassen.

Speedminton met uw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in het Westland

Speedminton verzorgen wij in het Westland op en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland.

GOED
GEREGELD…

Speedminton is goed te combineren met…

Prijzen

5 tot 10 personen

1 uur
€ 25,-

Combineer en profiteer

1 uur in combinatie met
€ 45,-
een activiteit naar keuze, zoals, Bubble Soccer of ShootOut.

Vanaf 10 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD