fbpx
 

Veiligheid

Veiligheid

VeBON en TUV

Wato Events is lid van de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) en is TUV gecertificeerd. Dit houdt in dat wij als buitensportbedrijf aan bepaalde normen en richtlijnen moeten voldoen op gebied van veiligheid en milieu. De bedrijven die hier aan voldoen herken je aan het TUV-logo. Tevens zijn wij gebonden aan de algemene voorwaarden zoals die door de VeBON zijn opgesteld.

WATO EVENTS IS LID VAN DE VEBON

VeBON-bedrijven geven u een extra zekerheid doordat zij werken volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem, goed verzekerd zijn, met deskundig personeel werken, goede materialen gebruiken en zorg dragen voor natuur en milieu. Kiezen voor een VeBON-bedrijf betekent kiezen voor een belevenis waar plezier en veiligheid hand in hand gaan.

Verzekeringen

Wanneer je bij ons activiteiten boekt, ben je verzekerd van veilig materiaal en deskundige begeleiding (voor de deelnemers en het milieu). Toch, onze goede zorgen ten spijt, kan er altijd iets gebeuren. Vandaar dat de deelnemers bij Wato Events tevens verzekerd zijn tegen ongevallen. Deze ongevallenverzekering geldt alleen voor de activiteiten die door Wato Events worden aangeboden en begeleid.