Blokarten

Scheuren door de branding

CHECK IT OUT

Blokarten

Zeilen in een zee van zand

Zeilen over het strand in een zee van ruimte, dát is blokarten. En íedereen kan het. Na een korte groepsles (ongeveer 10 minuten) van professionele instructeurs scheert u behendig door de branding van Vlugtenburg, ‘s-Gravenzande, Ter Heijde of Monster. Blokarten is een avontuur waarover u nog lang zult napraten.

CHECK IT OUT


MOOI

GESPROKEN…

Wat is Blokarten?

Blokarten, ofwel strandzeilen, is één van de populairste strandactiviteiten van het moment. En dat is niet voor niets want iedereen kan eraan meedoen, jong en oud. Blokarten vraagt om wind en ruimte en die zijn er op de Westlandse stranden volop. En blokarten mag dan een unieke ervaring zijn, ervaring heeft u zéker niet nodig. Onze instructeurs leren u in een mum van tijd hoe u het uiterste uit uw blokart kunt halen. Snelheid maken, draaien en keren… U heeft het blokarten zó onder de knie, zodat u maximaal kunt genieten van deze fantastische strandactiviteit. En oh ja, bij Wato Events kunt u het héle jaar blokarten. Dus ook in de winter.

Blokarten voor grote groepen

Bij Wato Events kunt u al blokarten vanaf twee personen. Maar ook voor grote groepen is blokarten een echte aanrader voor bedrijfsuitjes of familiedagen, om maar iets te noemen. Wilt u nóg meer spektakel voor uw groepsuitje? Dan kunt u het blokarten combineren met bijvoorbeeld powerkiten. Wato Events biedt ruim twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus. Als u even belt met 0174-700228 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Blokarten IS GOED TE COMBINEREN MET…

Prijzen

2 tot 10 personen

1 uur blokarten (2 pers. delend 1 kart)
€22,50
1 uur blokarten (ieder eigen kart)
€ 30,-
1,5 uur blokarten (ieder eigen kart)
€ 35,-

Combineer en profiteer

Programma 2 uur (ieder eigen kart)
€ 45,-
1 uur Blokarten in combinatie met een activiteit naar keuze, zoals Powerkiten, Bubble Soccer of ShootOut.

Vanaf 10 personen

Met tien personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon