fbpx
 

Blokarten

Scheuren door de branding

CHECK IT OUT

Blokarten

Zeilen in een zee van zand

Zeilen over het strand in een zee van ruimte, dát is blokarten. En íedereen kan het. Na een korte groepsles (ongeveer 10 minuten) van professionele instructeurs scheert u behendig door de branding van Vlugtenburg, ‘s-Gravenzande, Ter Heijde of Monster. Blokarten is een avontuur waarover u nog lang zult napraten.

CHECK IT OUT


MOOI

GESPROKEN…

Wat is Blokarten?

Blokarten, ofwel blowkarten of strandzeilen, is één van de populairste strandactiviteiten van het moment. En dat is niet voor niets. Iedereen kan eraan meedoen, jong en oud. Blokarten vraagt om wind en ruimte en die zijn er op de Westlandse stranden volop. En het mag dan een unieke ervaring zijn, ervaring heeft u zéker niet nodig. Onze instructeurs leren u in een mum van tijd hoe u het uiterste uit uw blokart kunt halen. Snelheid maken, draaien en keren… U heeft het zó onder de knie, zodat u maximaal kunt genieten van deze fantastische strandactiviteit. En oh ja, bij Wato Events kunt u het héle jaar blokarten. Dus ook in de winter.

Blokarten voor grote groepen

Bij Wato Events kunt u al blokarten vanaf twee personen. Maar ook voor grotere groepen is het een echte aanrader. Bij Wato Events is blokarten één van de populairste activiteiten voor onder andere bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of familiedagen. En voor wie nóg meer spektakel wil, kan deze activiteit goed worden gecombineerd met bijvoorbeeld powerkiten, bubble soccer, raften of kajakken. Wato Events biedt meer dan twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus.

Blokarten in het Westland, nabij Scheveningen en Hoek van Holland

Wij bieden het blokarten aan op slag beukel in ‘s-Gravenzande (net boven Hoek van Holland en onder Kijkduin en Scheveningen). De uitvalsbasis is onze eigen beachclub. Hier zijn wij voorzien van allerlei handige faciliteiten, zoals douches, kleedkamers en lockers. Plan direct uw route.

Waarom blokarten bij WATO?

  • Breed strand met veel ruimte
  • De nieuwste blokarts van het merk Blokart
  • De grootste blokart-zeilen
  • Veilig en verzekerd bij VEBON
  • Persoonlijke en deskundige begeleiding
  • Blokarten vanaf 1 persoon of met een groep
  • Kleedkamers, warme douches en lockers
  • Beachclub met horeca
  • Goede bereikbaarheid
  • Voldoende parkeergelegenheid

Voorbeeldprogramma blokart-uitje *

13:00 uur – Ontvangst in onze beachclub.
Indien gewenst met koffie en gebak of een lekkere lunch.
14:00 uur – Het strand op!
Na een korte introductie van de instucteur scheur je binnen 10 minuten over het strand.
Optie 1 – 15:00 uur  – Nagenieten op het terras
Na het blokarten kunnen jullie nagenieten in de beachclub, onder het genot van een hapje en een drankje
Optie 2 – 15:00 uur – Nóg een te gekke activiteit
Even een korte pauze en dan een tweede te gekke activiteit op het strand, zoals powerkiten, shoot out of bubble soccer. Of liever de zee in, bij het raften, kajakken of golfsurfen.
16:30 uur – Einde 2e activiteit
Wie dat wil kan een lekkere, warme douche nemen of even opfrissen in de kleedruimte. En dan plaatsnemen op het terras. Om het helemaal compleet te maken, kunt u ook nog kiezen voor onze overheerlijke, gevarieerde barbecue.

 

* Let op bovenstaand zijn voorbeeldtijden en kunnen naar wens worden aangepast.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog een vraag? Lees meer informatie en onze veelgestelde vragen over blokarten bij Wato Events. Of neem contact met ons op.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Blokarten IS GOED TE COMBINEREN MET…

Tarieven

2 tot 15 personen

1 uur blokarten - 2 pers. afwisselend 1 kart
€ 27,50
1 uur blokarten - Ieder eigen kart
€ 37,50

Combineer en profiteer

Blokarten icm BEACH activiteit
€ 50
Bijv. powerkiten, bubblesoccer of boogschieten
Blokarten icm SEA activiteit
€ 60
Bijv. raften, megasuppen of golfsurfen

Vanaf 15 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon

Geef een spectaculair cadeau!

Op zoek naar een spectaculair cadeau? Zoek niet verder! Klik op onderstaande button en bestel uw blokart-cadeaubon. U ontvangt deze dan direct in uw mailbox of binnen 2 dagen op uw deurmat. U kunt de cadeaubon ook direct versturen naar de gelukkige.