fbpx
 

Lacrosse

COMMUNICATIE EN TEAMWORK

CHECK IT OUT

Lacrosse

Dé nationale zomersport van Canada

Lacrosse is een mix van hockey en American Footbal, maar dan anders. Je hebt een stok met een netje, waarmee je de bal vangt en werpt naar een medespeler. Of je rent met je netje meteen dwars door de verdediging van het tegenteam. De clinic van Wato laat je zien waarom Lacrosse dé nationale zomersport is van Canada.

CHECK IT OUT

GOED
GEREGELD…

Lacrosse: De perfecte teambuildingsactiviteit

Lacrosse is erg geschikt voor teambuilding. Communicatie, teamwork en samenwerking tussen spelers zijn de belangrijkste elementen voor een succesvolle Lacrosse-wedstrijd. Samen met een team van vrienden, familie of collega’s ga je de strijd aan met andere teams. Naast het wedstrijdelement is het ook gewoon heel leuk om te sporten en actief buiten bezig zijn. De zon op je gezicht en je voeten in het zand, terwijl je samen met je collega’s of vrienden een compleet nieuwe sport beoefent is voor iedereen een plezier! Lacrosse is een leuke en sportieve activiteit tijdens je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag op één van de Westlandse stranden.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Lacrosse is goed te combineren met…

Prijzen

5 tot 10 personen

1 uur
€ 25,-

Combineer en profiteer

1 uur in combinatie met
€ 45,-
een activiteit naar keuze, zoals, Bubble Soccer of ShootOut.

Vanaf 10 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon