I love holland

LACHEN, GIEREN EN BRULLEN

I love holland

Lachen, gieren en brullen maar.

De Nederlandse vlaggen hangen al aan de muur en onze koebellen kunnen niet wachten om vol enthousiasme geluid te worden. I Love Holland is een Oer-Hollands en interactief bedrijfsuitje dat losjes is gebaseerd op het bekende TV programma.

Wat is I Love Holland?

Tijdens dit spelprogramma neem je het in teams tegen elkaar op. Onder leiding van onze quizmaster wordt jouw team aan de tand gevoeld op het gebied van Nederlandse muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. Van Karaoke, meezingen en leuke doe- opdrachten tot ‘petje op petje af’; het komt allemaal aan bod! De teams kunnen op verschillende manieren punten verdienen, wat de strijdlust en gezelligheid natuurlijk alleen maar bevordert. I Love Holland speelt zich af op een locatie die wij omtoveren tot een mooie mix van de Keukenhof en een voetbalkantine, waardoor de sfeer er bij aankomst al helemaal inzit. Vervolgens onze bezielende quizmaster uitleg geven over I Love Holland zodat de oer-Hollandse spelshow kan beginnen!

Voorbeeld programma bedrijfsuitje I Love Holland

15:00 uur: Ontvangst
U en uw collega’s komen op eigen gelegenheid aan bij de locatie. Hier wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee en een gebakje. Tevens leggen de ervaren medewerkers van Wato Events de bedoeling van de middag aan u uit en worden wanneer nodig de teams geformeerd!
15.30 uur: Spelprogramma/Activiteit
U geniet samen met uw collega’s van een originele middag verzorgd door Wato Events
17.30 uur: Borrel
Tijdens de borrel, eventueel voorzien van een bittergarnituur, bespreekt u het uitje met uw collega’s, gegarandeerd dat hier nog genoeg nagepraat en gelachen zal worden.
18.00 – 20.00 uur: Diner of barbecue
U geniet samen met uw collega’s van een voortreffelijk diner of barbecue bij 1 van de bij ons aangesloten gezellige strandpaviljoens.

GOED
GEREGELD…

I LOVE HOLLAND is goed te combineren met…

Prijzen

vanaf 10 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD