fbpx
 

Bedrijvenquiz

quiz met collega’s

Bedrijvenquiz

Wauw! Nóóóóóit geweten!

Een quiz met alleen maar collega’s, en met vooral vragen en opdrachten over werk en bedrijf. Dat is de BedrijvenQuiz. Hij is helemaal op maat gemaakt, actief en interactief en verrassend tot het eind. Met de BedrijvenQuiz van Wato leer je collega’s én bedrijf op een hele andere manier kennen.

Ook erg leuk in de winter

De BedrijvenQuiz  is een indoor-activiteit en dus ook in de winter te boeken voor je bedrijfsuitje of teamuitje. Je kunt bovendien voor kiezen voor een arrangement met bijvoorbeeld een borrel of barbecuebuffet. Deze activiteit is daarnaast ook zeer geschikt als luchtig onderdeel van je teambuildingsdag, vergadering of cursusdag.

Geef je bedrijfsuitje een persoonlijke touch en boek de BedrijvenQuiz bij Wato Events. Neem voor meer informatie contact op per mail of telefoon.

GOED
GEREGELD…

De Bedrijvenquiz is goed te combineren met…

Prijzen

vanaf 10 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD