Discgolf

GOLFEN LANGS DE GOLVEN

CHECK IT OUT

Discgolf

Golfen langs de golven

Disc Golf is golfen met een frisbee in plaats van een balletje. Het is de bedoeling de frisbee met zo min mogelijk worpen in de mand te werpen. En vergis je niet hè, Disc Golf is een professionele sport. En net zo relaxed als het echte golfen. Je slentert een heel traject af en geniet van elkaar en van het buiten zijn.

CHECK IT OUT

GOED
GEREGELD…

Discgolf: Een echte strandactiviteit

Discgolf is een echte strandactiviteit. Het is heerlijk om samen met collegavrienden actief bezig te zijn in de buitenlucht. De zon op je gezicht en je voeten in het zand. Discgolf is leuk tijdens je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag op één van de Westlandse stranden.

Discgolf met uw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in het Westland

Discgolf verzorgen wij in het Westland op de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Discgolf is goed te combineren met…

Prijzen

6 tot 15 personen

1 uur Discgolf
€ 27.50

Combineer en profiteer

Discgolf icm BEACH activiteit
€ 50
Bijv. powerkiten, bubblesoccer of boogschieten
Discgolf icm SEA activiteit
€ 50
Bijv. raften, megasuppen of surfen

Vanaf 15 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon