Raften

BEUKEN DOOR DE BRANDING

CHECK IT OUT

Raften

Beuken door de branding!

Raften? Dat kan toch alleen in woeste rivieren? Nee hoor, op de schuimende golven van de Noordzee kan het ook. Bij Wato maken we er een echte groepsactiviteit van. Met meerdere teams op volle snelheid de zee in, knallen door de branding, als eerste om de boei heen en back to the beach. Het team dat het beste samenwerkt wint. Meestal.

CHECK IT OUT


MOOI

GESPROKEN…

Durf je de branding te trotseren?

Raften is een echte groepsactiviteit die staat voor avontuur, teamwork en spektakel. Met spierkracht gaat u samen met collega’s of vrienden genieten van de kracht van de Noordzee. De complete uitrusting wordt verzorgd en bestaat uit helmen, wetsuits en zwemvesten. Omkleden is geen probleem, wij beschikken over een aparte ruimte inclusief douches.

Raften tijdens je bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in het Westland

Raften verzorgen wij in het Westland op en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Raften is goed te combineren met…

Prijzen

6 tot 15 personen

1 uur Raften
€ 37,50
Incl. wetsuit en warme douches

Combineer en profiteer

Raften icm BEACH activiteit
€ 60
Bijv. boogschieten, powerkiten of blokarten
Raften icm SEA activiteit
€ 70
Bijv. kayakken of golfsurfen

Vanaf 15 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon