Strandgolfen

WERKEN AAN JE SWING

CHECK IT OUT

Strandgolfen

Werken aan je swing op het Westlandse strand

Kennismaken met het edele golfspel? Dan kan nu gewoon op het Westlandse strand. Ruimte zat. Onze ervaren golfinstructeurs leren je hoe je een bal moet afslaan, hoe je een perfectie swing uit je heupen kunt toveren… En nog veel meer. De golfclinic van Wato is niet alleen leerzaam, maar ook elke keer weer beregezellig.

CHECK IT OUT

GOED
GEREGELD…

Strandgolfen met uw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in het Westland?

Strandgolfen verzorgen wij in het Westland op de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland. Stuk voor stuk rustige, brede stranden waar ongestoord een balletje kan worden geslagen. De activiteit is leuk en geschikt voor alle leeftijden. Zo’n beetje iedereen kan aan deze activiteit deelnemen. Strandgolfen is dan ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes in alle soorten en maten.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Prijzen

5 tot 10 personen

1 uur Strandgolfen
€ 27,50

Combineer en profiteer

2 uur durend programma
€ 50
1 uur Strandgolfen in combinatie met een activiteit naar keuze, zoals Powerkiten, Bubble Soccer of ShootOut.

Vanaf 10 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon