fbpx
 

Bubble soccer

voetballen in een bubblepak

Check it out

Bubble Soccer

Supergezond voor de lachspieren

Bubblesoccer is voetballen in een bubblepak. Voordeel: er kan je niets gebeuren, want je bent volledig beschermd. Nadeel: het voetbalt niet echt handig. En dat zorgt dan weer voor hilarische stuiterpartijen en spectaculaire salto’s. Bubble Soccer is een knotsgek spel en supergezond voor de lachspieren.

Check it out

GOED
GEREGELD…

Voetballen met vallen en opstaan.

De activiteit Bubble Soccer is er één met vallen en opstaan. Dat klinkt misschien pijnlijk, maar niets is minder waar. Dankzij de immense luchtballon zijn de spelers goed beschermd. Zodoende kennen zij geen angst en gaan vol de strijd met elkaar aan. Soms resulteert dit in een doelpunt, maar vaker levert het hilarische taferelen op. Vooral als de spelers zichzelf of elkaar omver maaien en opstaan al een sport op zich blijkt.

Bubble voetbal tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje.

Omdat Bubble voetbal een unieke teamsport is, past het perfect binnen het strandactiviteiten aanbod van Wato Events. Boek dit bijzondere potje voetbal als onderdeel van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje en beleef het strand op een unieke manier. Bij Wato Events speelt u deze strandactiviteit onder begeleiding van een professionele instructeur. Bovendien kunt u kiezen voor een combinatie met andere activiteiten en horeca.

FIRST FUN,
THEN FOOD

 

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

Bubble voetbal is goed te combineren met…

Prijzen

8 personen

1 uur Bubble Soccer
€ 25,-

Combineer en profiteer

1 uur Bubble Soccer
€ 45,00
In combinatie met een activiteit naar keuze, zoals Powerkiten of ShootOut.
1 uur Bubble Soccer
€ 55,00
In combinatie met 1 uur blokarten (ieder een eigen kart)

Vanaf 10 personen

Met tien personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon