Boogschieten

lastig én leuk

Boogschieten

Niet voor niets een olympische sport

Pfff, hoe moeilijk kan het zijn? Dat is wat veel mensen stiekem denken als ze naar de Olympische Spelen kijken. Toch? Een workshop boogschieten bij WATO laat zien hoe lastig én hoe leuk het eigenlijk is. Een activiteit op zich, maar óók zeer geschikt als onderdeel van een programma of als break tijdens een zakelijke vergadering.

Boogschieten is geschikt voor iedereen

Eerst worden er een aantal oefenpijlen geschoten. Onder leiding van een professionele instructeur wordt er aan de techniek en schiethouding gewerkt. Na het schieten van de oefenpijlen wordt het serieus, want dan wordt er voor individuele punten geschoten. Hierna worden er teams gemaakt die onderling de strijd aangaan om de meeste punten bij elkaar te schieten.

GOED
GEREGELD…

Prijzen

6 tot 15 personen

1 uur Boogschieten
€ 27,50

Combineer en profiteer

Boogschieten icm BEACH activiteit
€ 50
Bijv. bubblesoccer, powerkiten of blokarten
Boogschieten icm SEA activiteit
€ 60
Bijv. raften, megasuppen of blokarten

Maak je dag compleet

Koffie en gebak bij aankomst
€ 8.50
Bijv. appeltaart of cheesecake

Vanaf 15 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD