Bedrijfsuitje

Spectaculair

Zo ziet uw uitje bij Wato eruit!

Bedrijfsuitje

Spectaculaire en compleet verzorgde bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes!

U zoekt een spectaculair bedrijfsuitje? Wato Events verzorgt sportieve strandactiviteiten langs de gehele Westlandse kust. Het héle jaar door en ínclusief horeca-arrangementen. Een combinatie die uniek is in het Westland (nabij Scheveningen, Den Haag en Hoek van Holland). Zo maken we van uw bedrijfsuitje een compleet verzorgde, ónvergetelijke belevenis.

Zo ziet uw uitje bij Wato eruit!

Leuke activiteiten tijdens uw bedrijfsuitje…

Compleet bedrijfsuitje op maat

In het Westland is Wato Events dé specialist in bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. We bieden u een keur aan activiteiten, zoals blokarten, boogschieten, beachvolleybal en noem maar op (klik hier voor het complete activiteitenoverzicht). Ideaal voor teambuilding of om gewoon eens op een andere manier met elkaar samen te zijn. En in onze eigen Beachclub maken we uw bedrijfsuitje compleet met een horeca-arrangement op maat. Lunchen, borrelen, dineren, barbecuen… Alles is mogelijk. Uw bedrijfsuitje afsluiten met een gezellige Westlandse feestavond? Samen maken we er absoluut een succes van.

Een happening voor íedereen!

Het sportieve gedeelte van uw bedrijfsuitje kunt u geheel naar eigen behoefte samenstellen. U kunt daarbij kiezen uit meer dan uit meer dan twintig activiteiten en spelprogramma’s. Uiteraard adviseren wij u graag bij die keuze en weten we precies welke onderdelen het meest zullen aanslaan bij uw gezelschap. Eén ding staat voorop: uw bedrijfsuitje moet een happening worden waar íedereen nog lang met plezier aan terugdenkt.

Bedrijfsuitjes voor ieder budget!

Activiteiten op maat en horeca-arrangementen op maat. En dus óók voor ieder budget. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is voor uw bedrijfsuitje? Neemt u dan gerust even contact op. We maken voor u graag en vrijblijvend een compleet programma dat past binnen uw budget en perfect aansluit bij uw gezelschap.

Deze bedrijven gingen u voor:

Bent u benieuwd hoe andere bedrijven hun bedrijfsuitje bij Wato Events hebben ervaren? Klik hier voor een referentie-overzicht.

Zó zou uw bedrijfsuitje eruit kunnen zien:

12:30 uur – Ontvangst in Beachclub Breez
13:00 uur – Start lunch
14:00 uur – Start activiteiten ronde 1 (bijv. blokartenraften of strandgolfen)
15:00 uur – Pauze met koffie, thee, fris en diverse muffins
15:30 uur – Start activiteiten ronde 2 (bijv. powerkitenkajakken of djembé )
16:30 uur – Einde activiteiten ronde 2
17:00 uur – Borrelen en start barbecue/diner/warm-koudbuffet

 

Bovenstaand programma is een voorbeeldprogramma. Als u contact met ons opneemt maken we voor u graag en vrijblijvend een programma op maat.

U kunt rekenen op:

  • Een goede bereikbaarheid
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Kleedkamers, warme douches en lockers
  • Aanvullende verzekering (zelf sluitende formulering van maken)
  • Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden
  • Een privé-terras voor grote groepen
  • Uitgebreide horeca-arrangementen
  • Wato is lid van VeBON en TÜV-gecertificeerd