Powerkiten

Hakken in het zand

CHECK IT OUT

Powerkiten

Vliegeren en vliegen over de Westlandse stranden

Powerkiten op het strand van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg of Hoek van Holland. Dit is de perfecte arena voor een spannend spierballengevecht met de wind. Zet je hakken in het zand om je powerkite in bedwang te houden. Of spring mee en wordt vijf meter verder weer zachtjes neergezet. Een absolute WAUW!-ervaring.

CHECK IT OUT


MOOI

GESPROKEN…

Wat is Powerkiten?

Powerkiten is een intensieve en spectaculaire activiteit. En met de moderne powerkites van tegenwoordig is het altijd te beoefenen. Hard rennen en hopen dat ‘ie de lucht in gaat is er niet meer bij. Bij Wato Events maken we gebruik van de beste en nieuwste materialen: matrasvliegers, nasa wings en stormvliegers. Stuk voor stuk vliegers die uitstekend te besturen zijn en reageren op elke beweging. Kom je bij ons powerkiten? Dan krijg je eerst een korte uitleg van een professionele instructeur. Hij of zij leert je de juiste techniek om veilig met de powerkite aan de slag te gaan.

Solo powerkiten of in groepsverband

Bij Wato Events kun je solo powerkiten of in groepsverband, bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Over de wind hoef je je geen zorgen te maken, want die is er op de Westlandse stranden vrijwel altijd. Bovendien zorgen we voor alle zekerheid voor een leuk alternatief programma, zodat je groepsuitje nooit in het water kan vallen. Je kunt het powerkiten ook combineren met één (of meerdere) van de ruim 20 andere activiteiten en spelprogramma’s van Wato Events. Blokarten bijvoorbeeld, één van de andere toppers van dit moment. Als je even contact opneemt. door te mailen of bellen met 0174-700228, vertellen wij je graag alles over de mogelijkheden.

Het hele jaar door

Bij Wato Events kun je het héle jaar powerkiten, dus ook in de winter.

Beoordeling door klanten: 10/10 ­ 4 beoordelingen

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Powerkiten is goed te combineren met…

Prijzen

2 tot 15 personen

1 uur Powerkiten
€ 27,50

Combineer en profiteer

Powerkiten icm BEACH activiteit
€ 50
Bijv. bubblesoccer, boogschieten of shoot out
Powerkiten icm SEA activiteit
€ 60
Bijv. megasuppen, raften of surfen

Vanaf 15 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon