fbpx
 

Powerkiten

Hakken in het zand

CHECK IT OUT

Powerkiten

Vliegeren en vliegen over de Westlandse stranden

Powerkiten op het strand van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg of Hoek van Holland. De perfecte arena voor een spannend spierballengevecht met de wind. Hakken in het zand om je powerkite in bedwang te houden. Of meespringen en vijf meter verder weer zachtjes worden neergezet. Een absolute WAUW!-ervaring.

CHECK IT OUT


MOOI

GESPROKEN…

Wat is Powerkiten?

Powerkiten is intensief en spectaculair. En met de moderne powerkites van tegenwoordig is succes verzekerd. Hard rennen en hopen dat-ie de lucht in gaat is er niet meer bij. Bij Wato Events maken we gebruik van de beste en nieuwste powerkites. Matrasvliegers, Nasa Wings en Stormvliegers. Stuk voor stuk 2-, 3- of 4-lijnsvliegers die uitstekend te besturen zijn. Uw powerkite reageert op élke beweging die u maakt. Daarom krijgt u eerst een korte (groeps)les van een professionele instructeur, die u snel de juiste techniek leert om veilig met de powerkite aan de slag te gaan. Bij Wato Events kunt u het héle jaar powerkiten, dus ook in de winter.

Solo powerkiten of in groepsverband

Bij Wato Events kunt u solo powerkiten of in groepsverband, bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfsuitje of een uitje met de vriendenclub. Over de wind hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken, want die is er op de Westlandse stranden vrijwel altijd. Bovendien zorgen we voor alle zekerheid voor een leuk alternatief programma, zodat uw groepsuitje nooit in het water kan vallen. U kunt het powerkiten sowieso combineren met één (of meerdere) van de ruim 20 andere activiteiten en spelprogramma’s van Wato Events. Blokarten bijvoorbeeld, één van de andere toppers van dit moment. Als u even belt met 0174-700228 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Powerkiten is goed te combineren met…

Prijzen

2 tot 10 personen

1 uur Powerkiten
€ 25,-

Combineer en profiteer

2 uur durend programma
€ 40,-
1 uur powerkiten in combinatie met een activiteit naar keuze, zoals Strandgolfen, Bubble Soccer of ShootOut.

Vanaf 10 personen

Met tien personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon