fbpx
 

Beachclub

Van alle gemakken voorzien

Even binnenkijken

Beachclub

Van alle gemakken voorzien

Wato Events en Beachclub Breez bieden u een heerlijke en onbezorgde dag op een absolute toplocatie. Aan álles is gedacht. Een privé terras voor groepen, een fantastisch uitzicht over strand, zee en duinen, een heerlijke keuken, een ruim parkeerterrein op loopafstand en parkeerplaatsen voor mindervaliden pal om de hoek. Voor ‘Wato-eventuriers’ zijn er bovendien kleedkamers en warme douches, zodat u opgefrist verder kunt genieten.

Even binnenkijken

Het héle jaar door

Voor de activiteiten van Wato Events kunt u het héle jaar door reserveren. Gedurende het strandseizoen (van medio maart tot medio oktober) vinden de activiteiten meestal plaats op het strand van ’s-Gravenzande, met onze Beachclub als uitvalsbasis. Maar u kunt ook kiezen voor een ándere locatie langs de Westlandse kust. Bijvoorbeeld nabij één van onze partnerpaviljoens, die ook buiten het strandseizoen geopend zijn. Wato Events adviseert u graag en regelt het tot in de puntjes.

Voorstel op maat

Weten wij voor u kunnen betekenen? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.