fbpx
 

Beachvolleybal

een échte strandklassieker

CHECK IT OUT

Beachvolleybal

Braziliaans genieten van zon, zee en strand?

Denk dan eens aan beachvolleybal, een échte strandklassieker. En speciaal voor gezelschappen die voor de gezelligheid komen. Beetje sporten, voetjes in het zand, beetje kijken, cocktail in de hand… Zo komen we de dag wel door. Bij Wato draaien we in een handomdraai een compleet toernooi in elkaar.

CHECK IT OUT

GOED
GEREGELD…

Compleet verzorgde beachvolleybaltoernooien

Beleef samen het gezellige beachvolleybal toernooi! Speel mét collega’s tégen collega’s in een onderling spannende strijd. Als je eenmaal begint word je hoe langer je bezig bent, hoe fanatieker! Na diverse speelrondes volgt de halve finale en uiteindelijk de zinderende finale!

Beachvolleyballen met uw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in het Westland

Beachvolleybal verzorgen wij in het Westland op en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Beachvolleybal is goed te combineren met…

Prijzen

5 tot 10 personen

1 uur
€ 25,-

Combineer en profiteer

1 uur in combinatie met
€ 45,-
een activiteit naar keuze, zoals, Bubble Soccer of ShootOut.

Vanaf 10 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon