Wingboarden

CHECK IT OUT

Wingboarden

NIEUW in Nederland, exclusief bij WATO Events.

Wingboarden bestond nog niet tot nu… Met onze passie voor strand, wind en WAUW effect hebben wij deze nieuwe activiteit ontwikkeld en gemaakt tot wat hij is! 

CHECK IT OUT

GOED
GEREGELD…

Wingboarden voor iedereen!

Een skateboard met grote wielen en een inflatable windsurfzeil. Deze combinatie zorgt er voor dat je voortgedreven door de wind over het strand kan scheuren in je eigen tempo.

Wingboarden is het nieuwe windsurfen op strand!

Een beetje wind en een verhard stuk strand dat zijn alle ingrediënten die we nodig hebben voor onze eerste ervaring Wingboarden. De activiteit is geschikt voor jong- en oud. Met een goede uitleg van onze ervaren instructeurs zult u binnen no-time de eerste meters maken over het strand.

Wingboarden tijdens uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of dagje weg?

De activiteit Wingboarden verzorgen wij op het Westlandse strand nabij Scheveningen en Hoek van Holland. Een rustig en breed strand dat maakt deze locatie uniek voor deze strand-activiteit!

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Wingboarden IS GOED TE COMBINEREN MET…

Prijzen

2 tot en met 10 personen

1 uur wingboarden
€37,50
2 personen per wing

Combineer en profiteer

Wingboarden icm BEACH activiteit
€ 60
Bijv. boogschieten, of bubblesoccer
Wingboarden icm SEA activiteit
€ 70
Bijv. raften, megasuppen of blokarten

Vanaf 15 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon

Geef een spectaculair cadeau!

Op zoek naar een spectaculair cadeau? Zoek niet verder! Klik op onderstaande button en bestel uw blokart-cadeaubon. U ontvangt deze dan direct in uw mailbox of binnen 2 dagen op uw deurmat. U kunt de cadeaubon ook direct versturen naar de gelukkige.