Zeskamp

leuk en ludiek

CHECK IT OUT

Zeskamp

Zes voor de prijs van één

Kan je maar moeilijk een keuze maken uit de vele beach-events van Wato? Ga dan voor de zeskamp! Dat zijn mooi zes activiteiten voor de prijs van één. Stuk voor stuk leuk en ludiek en een garantie voor succes. Als je tenminste van lachen houdt, want daar draait het om bij de zeskamp van Wato.

CHECK IT OUT

GOED
GEREGELD…

Wat is de Zeskamp?

Voor een zeskamp beschikken wij over allerlei leuke en ludieke strandactiviteiten die wij voor u samen gesteld hebben. Een zeskamp is een actief en ludiek evenement waar veel gelachen wordt en waar zowel jong als oud aan mee kan doen!

ZESKAMP MET UW BEDRIJFSUITJE, TEAMUITJE OF PERSONEELSUITJE IN HET WESTLAND?

Zeskamp verzorgen wij in het Westland op de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland. Stuk voor stuk rustige, brede stranden waar de spellen uit de zeskamp ongestoord kunnen worden gespeeld. De zeskamp is leuk en geschikt voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes in alle soorten en maten.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Zeskamp is goed te combineren met…

Prijzen

14 tot 20 personen

2 uur Zeskamp
€ 30

Vanaf 20 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.