fbpx
 

The Smartest Quiz

Zijn jullie de slimste groep?

Onze nieuwe spelprogramma: The smartest Quiz. Een interactieve quiz die met een hoop plezier gespeeld wordt.

Er zijn diverse speelrondes van sportvragen tot de 30 seconds ronde. Onder leiding van een professionele quizmaster nemen de teams het tegen elkaar op!

CHECK IT OUT


MOOI

GESPROKEN…

Dit moderne spelprogramma wordt gespeeld met echte speel kastjes en alle punten worden dus bijgehouden. Punten kunnen op verschillende manieren worden verdiend. Een karaoke ronde kan natuurlijk niet missen in onze quiz. Dit zorgt ervoor dat de sfeer en snel in zit.Langzamerhand komt bij alle teams de strijdlust naar boven. Vaak wordt de quiz afgesloten met een polonaise. Het spelprogramma is voor alle leeftijden en doelgroepen.
Dit spelprogramma is ook uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje.

Voorbeeldprogramma the smartest Quiz

15:00 uur – Ontvangst in onze beachclub Breez
U en uw collega’s komen aan op onze locatie: Beachclub Breez. Hier wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee en een heerlijk stuk vers gebak. Daarna legt onze quizmaster van Wato Events de bedoeling van de middag aan u uit en worden er teams gemaakt.
15:30 uur – Spelprogramma/Activiteit
U geniet samen met uw collega’s van een originele middag verzorgd door Wato Events.
17:00 uur  – Borrelen & nagenieten
Tijdens de borrel, eventueel voorzien van een bittergarnituur, bespreekt u het uitje met uw collega’s, gegarandeerd dat hier nog genoeg nagepraat en gelachen zal worden.
18:00 – 20:00 – Diner of barbecue
U geniet samen met uw collega’s van een voortreffelijk diner of barbecue bij onze beachclub Breez.

 

* Let op bovenstaand zijn voorbeeldtijden en kunnen naar wens worden aangepast.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

The smartest Quiz IS GOED TE COMBINEREN MET…

Tarieven

Vanaf 10 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

* Prijs per persoon

Geef een spectaculair cadeau!

Op zoek naar een spectaculair cadeau? Zoek niet verder! Klik op onderstaande button en bestel uw blokart-cadeaubon. U ontvangt deze dan direct in uw mailbox of binnen 2 dagen op uw deurmat. U kunt de cadeaubon ook direct versturen naar de gelukkige.