fbpx
 

Blokarten

IN HET WINTERSEIZOEN

IMPRESSIE BLOKARTEN

Blokarten in de winter

Scheuren over een breed en rustig strand

Hoe klinkt dit: eerst een frisse neus halen tijdens een lekkere scheursessie over het strand, en daarna een overheerlijke warme chocomel nuttigen in een gezellige beachclub? Kom in de winter (of herfst) blokarten op een lekker breed en rustig strand. Wij verzorgen blokarten voor groepen vanaf 2 personen.

IMPRESSIE BLOKARTEN


MOOI

GESPROKEN…

Blokarten, een uitdagende activiteit tijdens alle seizoenen

Blokarten over het strand van ‘s-Gravenzande (gelegen tussen Scheveningen en Hoek van Holland) kan het hele jaar rond. Dus ook tijdens het winterseizoen ben je welkom voor een lekkere scheursessie op het strand. Sterker nog, de wind kan tijdens de herfst- en wintermaanden goed AAN zijn. Da’s mooi, want WIND is precies wat we nodig hebben voor een goede blokartsessie.

 

Blokarten is de ideale activiteit voor een spannende en uitdagende date voor groepen vanaf 2 personen. Tijdens het blokarten worden jullie begeleid door deskundige blokart instructeurs. En na een korte uitleg van ongeveer 10 minuten scheuren jullie al over het strand.

Blokarten in het Westland (tussen Hoek van Holland en Scheveningen / Den Haag)

Wij bieden het blokarten aan in ‘s-Gravenzande, Westland. Dit ligt net boven Hoek van Holland en onder Scheveningen. Het strand van ‘s-Gravenzande is uitermate geschikt voor het blokarten. We beschikken hier over een groot, breed strand. En het is ook nog eens lekker rustig in de winter, dat biedt dus genoeg ruimte om lekker te scheuren. In de buurt is een gezellig strandpaviljoen, waar u tijdens de wintermaanden in de weekenden terecht kunt voor warme en koude versnaperingen.

Wat is blokarten?

Blokarten is een populaire strandactiviteit voor zowel jong als oud, een blokart is een door de wind aangedreven driewieler. Blokarten wordt ook wel een strandzeilen genoemd de naam blokarten komt van het merk blokart.

Waarom blokarten bij Wato Events?

  • De nieuwste blokarts van het echte merk Blokart
  • Veilig en verzekerd met buitensport vereniging VEBON
  • Deskundige en enthousiaste instructeurs
  • Altijd een strandpaviljoen in de buurt

Tarieven

2 tot 15 personen

1 uur blokarten (2 pers. delend 1 kart)
€27.50
1 uur blokarten (ieder eigen kart)
€ 37,50

Vanaf 10 personen

Met 15 personen of meer? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

Combineer en profiteer
(vanaf 6 personen)

Blokarten icm BEACH activiteit
€ 50
Bijv bubblesoccer, boogschieten of powerkiten

* Prijs per persoon