fbpx
 

Klimtoren

Haal jij de top?

CHECK IT OUT

Klimtoren

Haal jij de top?

Nieuw in ons aanbod én uniek op het hele strand:  de Wato Events-klimtoren! Leuk voor jong en oud, mits je van een beetje spanning houdt. Maar liefst acht meter hoog is deze toren, dus als je de top haalt heb je een waanzinnig uitzicht over de kust én het mooie Westland.

CHECK IT OUT


MOOI

GESPROKEN…

Wat is een Klimtoren?

Onze ronde, mobiele klimtoren van 8 meter hoog biedt aan twee kanten de mogelijkheid om naar boven te klimmen. Vanaf de grond is het een imposante toren, ben je éénmaal boven is vooral het uitzicht indrukwekkend. De top tegemoet klimmen doe je uiteraard onder professionele begeleiding van onze ervaren en gediplomeerde instructeurs. Want veiligheid staat bij ons altijd voorop. Het kan via diverse wegen, dus is er voldoende uitdaging voor alle niveau’s. Eenmaal boven kun je in samenwerking met de instructeur, op eigen snelheid naar beneden abseilen.

Klimmen tijdens een Bedrijfsuitje, Familiedag of vrijgezellenfeest?

Op onze mobiele klimtoren kunnen 2 personen tegelijk klimmen, onder begeleiding van de instructeurs kunnen er ongeveer 20 personen per uur klimmen. Het een spannende activiteit tijdens je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Omdat je het klimmen niet allemaal tegelijk kunt doen, is deze activiteit goed te combineren met bijvoorbeeld Bubblesoccer, ShootOut, Strandgolfen of powerkiten.

FIRST FUN,
THEN FOOD

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Daarbij is álles mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Het zal u aan níets ontbreken.

FIRST FUN,
THEN FOOD

DE KLIMTOREN IS GOED TE COMBINEREN MET…

Prijzen

Tarief klimtoren

1 uur
€250,-
2 uur
€450,-
3 uur
€600,-

* Maximaal 20 personen per uur. Prijs is inclusief twee instructeurs.

Combineer en profiteer

De klimtoren boeken in combinatie met een of meerdere activiteiten? Ontvang een voorstel op maat. Laat uw wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.